BRAK VAM JE U KRIZI Ovo su savjeti kako da se ponovo spojite - Magazin PRESS

Breaking

19. 08. 2017.

BRAK VAM JE U KRIZI Ovo su savjeti kako da se ponovo spojite

Kada je brak ili veza pred raspadom svi traže slamku spasa. Za mnoge to predstavlja bračno savjetovanje.
Ipak, mnogi ne žele svoje probleme dijeliti s trećom stranom i ne osjećaju se ugodno u toj situaciji.
Srećom, postoji nekoliko alternativa.

Odlazak na vikend

Vikend je idealno vrijeme za odmor. Iznajmite sobu u drugom gradu, pođite na izlet i uživajte u zajedničkim aktivnostima. Možda se na taj način ponovno zbližite i zaljubite.

Internetski bračni tečajevi

Baš kao što strani jezik možete učiti on-line tako možete i učiti o svom odnosu s partnerom. Postoji i bezbroj stranica gdje možete stupiti u kontakt sa stručnjacima za bračne probleme. Tu su i forumi na kojima možete razmjenjivati misli s drugim ljudima bez da itko zna da ste to vi.

Terapija kod kuće

Možda vam zaista nije potrebna treća strana. Napravite terapiju kod kuće. Pričajte o problemima i strpljivo slušajte što druga strana ima za reći.

Izlazak na spojeve

Najčešći razlog raspada brakova i veza je zanemarivanje. Ponekad je dovoljno tek malo truda da bi vidjeli kako ima spasa.

Self – help knjige

Ukoliko niste stručnjak za Internet uvijek možete požuriti do najbliže knjižnice i naći literaturu koja vas može ohrabriti.

Rješenje za svoj brak uvijek imate i osjećate negdje u sebi. Ne zatomljujte ga. Rješite se predrasuda bračnog savjetovanja. Neuspjeh je predati se zbog krivih uvjerenja a ne otvoriti se novim potencijalnim rješenjima.

Stranice