NEKOLIKO TRIKOVA Kako zavesti muškarca - Magazin PRESS

Breaking

21. 08. 2017.

NEKOLIKO TRIKOVA Kako zavesti muškarca

Nekima dolaze prirodno, ali zahvaljujući povećanom korištenju tehnologije, sve je većem broju žena teže komunicirati s muškarcima - uživo. Uz ovih pet jednostavnih tehnika osvojit ćeš (gotovo) svakog muškarca.

Dođi do njega i obrati mu se

Jednostavno, učinkovito i, nažalost, potpuno zaboravljeno. Žene toliko kompliciraju oko frajera da zaboravljaju da je ponekad potrebno samo javiti se.Pokaži mu da ti je zanimljiv

Ljudi pozitivno reagiraju na ljude koji im pokazuju da su zanimljivi, a rijetko je koji muškarac imun na ženu koja ga sluša s divljenjem.

Daj mu komplimente

Većina komplimenata dolazi od muškaraca, a žene se rijetko upuštaju u davanje istih jer misle da to nije ženstveno. Itekako je ženstveno, a i jako privlačno.

Dodiruj ga

Umjesto da se pouzdaš u teoriju, prijeđi na praksu. Dodiri će mu sasvim jasno dati do znanja da ti je ugodno u njegovom društvu. Ne moraš pretjerivati, par sitnih dodira obično obavi posao.

Jednostavno, učinkovito i, nažalost, potpuno zaboravljeno. Žene toliko kompliciraju oko frajera da zaboravljaju da je ponekad potrebno samo javiti se.

Budi zaigrana

Niko ne voli preozbiljnu ženu, a ako pokažeš da si zaigrana i spremna na šalu na svoj račun, teško će se oduprijeti tvom šarmu.Stranice