Dvije osobe teško povrijeđene u nesreći na putu Foča-Goražde - Magazin PRESS

Breaking

04. 12. 2017.

Dvije osobe teško povrijeđene u nesreći na putu Foča-Goražde

Na magistralnom putu M-20 Foča-Goražde, u mjestu Patkovina, opština Foča, u nedjelju navečer oko 20:25 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dvije osobe zadobila teže tjelesne povrede, a na vozilima je nastala materijalna šteta.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovala su dva putnička motorna vozila i to ''Ford'' kojim je upravljao L.D. (1982) iz Foče i vozilo ''Golf 3'' kojim je upravljao K.M. (1989) iz Foče. Tom prilikom povređen je vozač putničkog vozila ''''Golf 3'' K.M. i suvozač iz istog, P.A. (1990) i isti su prevezeni u Univerzitetsku bolnicu u Foči radi ukazivanja medicinske pomoći gdje su i zadržana na daljem liječenju.

Uviđaj izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, a o sve mu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode.

Policijska uprava Foča apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske odredbe, posebno na vozače motornih vozila da prilagode brzinu kretanja uslovima i stanju puta.


TV N1

Stranice