OTKRIJTE Ko su najbolji a ko najgori vozači prema horoskopskom znaku - Magazin PRESS

Breaking

01. 12. 2017.

OTKRIJTE Ko su najbolji a ko najgori vozači prema horoskopskom znaku

Jeste li znali da postoji povezanost između horoskopa i vožnje? Jednim istraživanjem je dokazano kako najviše prometnih kazni dobivaju vozači koji su rođeni u znaku Ribe, a najmanje prometnih kazni dobivaju vozači koji su rođeni u znaku Djevice. Najviše prometnih nesreća imaju Vage, a najmanje Blizanci. U nastavku saznajte tko su najbolji, a tko najgori vozači.

Vozači po horoskopu

Bez obzira je li u pitanju ljubavni horoskop ili želite znati koji horoskopski znak najviše vara, jasno je kako se radi o zabavnom području uz koje će se mnogi opustiti, a ne samo zabaviti.

Ovan

Ovnovi su egocentrični znakovi koji misle samo na sebe zbog čega pretječu prije nego provjere namjere drugih vozača. Upravo zato su često krivci za mnoge prometne nesreće.

Bik

Bikovi su uvjereni da su najpametniji, a kako su po prirodi tvrdoglavi nije im strano niti proći kroz crveno ako u tome trenutku smatraju da oni to mogu.

Blizanci

Blizanci mogu za vrijeme vožnje obavljati više stvari odjednom, zbog čega ne prezaju od radnji koji nisu potrebne za vožnju, što ih zna nekada i koštati jer se to za vrijeme vožnje nikako ne bi smjelo raditi.

Rak

Rakovi kao i u svom privatnom životu tako i u prometu najviše paze na obitelj, a kako i sudionike prometa smatraju svojom obitelji na neki način, za vrijeme vožnje su vrlo oprezni.

Lav

Lavovi vole dijeliti cestu s ostalim vozačima zbog svoje velikodušnosti, a njihov veliki ego ih tjera da moraju biti najbolji vozači i ne prihvaćaju ništa drugo.

Djevica

Djevice su sistematične i detaljne zbog čega se drže propisane brzine i nikada im nije problem kočiti. Ono što često uzrokuju je velika kolona vozila, jer im brzina prilikom vožnje ništa ne predstavlja.

Vaga

Vage ne vole donositi na brzinu odluke i žude za ravnotežom što nikako nije dobro za vožnju jer je u vožnji u većini slučajeva potrebno brzo reagirati.

Škorpion

Škorpioni su poznati po ludovanju na cesti posebice ako žele nekome osvetu zbog nečega što im se nije svidjelo u prometu. Ako im netko nešto krivo napravi na cesti vrlo vjerojatno će ga slijediti kako bi mu napravili to isto.

Strijelac

Rođeni u znaku strijelca vole riskirati, ali u tome su srećom iskusni. Kako vole razgovarati za vrijeme vožnje ponekad znaju biti opasni za volanom.

Jarac

Rođeni u znaku jarca žele stići na krajnju destinaciju, a manje ih muči kako će do tamo doći. Često znaju i smetnuti s uma prometna pravila, koja kao da su pisana za sve druge osim za njih same.

Vodenjak

Vodenjaci su impulzivni i karakterizira ih nemir i brzina zbog čega nisu baš najsigurniji sudionici u prometu.

Ribe

Ribe su sanjari koji puno vremena provode upravo sanjareći. Kako vožnja zahtijeva koncentraciju ne smatraju se najboljim vozačima jer upravo s koncentracijom imaju najviše problema.

Koliko god se nekima činilo nevjerojatno, ali dobro je znati kako i horoskop na neki način može utjecati na vozača.Magazin PRESS / Savjetnica.com

Stranice