Pripadnici OS BiH donirali 1.000 KM Centru "Nova nada" u Tomislavgradu - Magazin PRESS

Breaking

29. 12. 2017.

Pripadnici OS BiH donirali 1.000 KM Centru "Nova nada" u Tomislavgradu

Novčana donacija djelatnika MO OS BiH Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju „Nova nada“ Tomislavgrad.

Kako bi uljepšali vrijeme adventa ili došašća kao vrijeme darivanja, a Božić učinili još radosnijim i pomogli onima kojima je pomoć potrebna, djelatnici  Ministarstva obrane i Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, tradicionalno, na dragovoljnoj osnovi, prikupili su novčana sredstva i darovali one kojima je to najpotrebnije.

Ove godine odlučili su prikupljena novčana sredstvau u iznosu od 1000 KM donirati Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju „Nova nada“ Tomislavgrad.

Trenutku primopredaje poklon bona nazočili su general Mijo Šteko, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju „Nova nada“ Tomislavgrad Anđelka Buljan i predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad Luka Krstanović.

Mijo Šteko je u svoje ime i u ime general pukovnika Ante Jeleča i svih pripadnika oružanih snaga BiH zaželio svim članovima Udruge i njihovim obiteljima, uz ovaj skromni dar, iskreno i od srca sretne božićne blagdane i sretnu i blagoslovljenu Novu 2018.godinu.Magazin PRESS / Mandino selo

Stranice