Na šta su sve spremni političari u BiH zbog "dupeta"? - Magazin PRESS

Breaking

03. 01. 2018.

Na šta su sve spremni političari u BiH zbog "dupeta"?

Spremni su ama baš na sve, prodati ovog ili onog, kupiti armiju jataka koji će ih podržavati, nije bitno ako ne vide ni milimetar od svog nosa, bitno im je da ih "BOSS" pomiluje po glavi, malo pohvali, nagradi.

Spremni su oni preći i moralne, ljudske granice, drugog uvući u vrtlog svojih laži, manipulacija, poigrati se sa insanom kao sa lutkom, zavrtiti ga kao ringišpil, navući u svoje zamke, spremni su oni zbog "dupeta" ama baš na sve.

Neki od njih spremni su i ubiti onog ko im stoji na putu, zavaditi po firmama, ustanovama pa čak i komšiluku.

Granice tu ne postoje, straha od Boga nema i ako većinu njih možete vidjeti za vrijeme Bajram namaza ili đume u prvim redovima u džamijama širom Bosne i Hercegovine, šta oni znaju o vjeri o Bogu, ako čine sve što smo naveli, šta oni znaju šta je moral, šta su moralni principi, stavovi.

Vaze vam o nekom moralu, o nekoj vjeri, nema poštenjačina od njih, a zapravo sve gore od od goreg oca i zle majke, podmukli, oholi u ostvarenju svojih ciljeva nema granica, ne gleda se ni moral ni vjera ni Bog niti bilo što drugo.

Ako nisi "podanik" pred BOSS-om onda si neprijatelj, slijede udari sa svih strana, prijetnje, pokušaji ponižavanja, pokušaji da te spuste, obrukaju u javnosti, među društvom, među komšijama, da stvore stid i sram u tebi.

Na sve je spremna gomila ovih parazita koja ima i gomilu parazita oko sebe, zato nam i jeste kako nam je u cijeloj ovoj državi, u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Bez stida, srama imalo morala, ljudskog dostojanstva, kukavice, školovani glumci koji glume pred narodom, a koji svoje prljave aktivnosti sprovode sa armijom svojih jataka, iza paravana, onih koje mogu da kupe, kojima mogu da manipulišu, kojima su stvorili strah u kosti, ali i nnagradili.

Ne smiješ biti iskren, ne smiješ pometnuti njihova imena u nekom negativnom članku koji iznosi prljav veš, slijede udari na novinare, slijdi upućivanje pisama i pozivima direktorima o otkazima, slijede čak i ubistva novinara, nema šta ne slijedi ako kreneš na ove parazite, zaštićenu vrstu koju štiti i policija, sve zaštitarske agencije, neki majmučići od tjelohranitelja, bitno je da se očešu od dobru lovu i već te imaju.

To su političari u Bosni i Hercegovini, njihova podmukla politika, imaju stotine lica i maski, umiljati su, vjerni Bogu i narodu pred očima javnosti i kamera, a zapravo...zapravo...sve je već rećeno u tekstu.


Magazin PRESS

Stranice