Vampiri hodaju ulicama Goražda - Magazin PRESS

Breaking

02. 01. 2018.

Vampiri hodaju ulicama Goražda

Svuda su oko nas, neprimjetni i jako željni krvi, a ja pišem novu stranicu historije. Priznajem padoh na njihov šarm, ljubaznost, umiljati pogled i osmijeh, bića koja su spremna na sve da dobiju ono što žele, jako inteligentni ali isto tako veoma opasni. Ne možete ih razlikovati, isti su kao mi, isto izgledaju, isto govore, isto se odjevaju.

Možda je baš vaš "prijatelj" vampir, vaš dečko, suprug, djevojka ili supruga, možda su upravo oni vampiri, ne vjerujte nikom, možda su u vašoj blizini.

Ne izlatite iz topline doma u mračne ulice ovog grada sa emocijama i osjećajima, jer upravo oni, "vampiri" vrebaju sa svih strana. Tako mudro vas namame u čošak, poigraju se vama, isisaju iz vas svaku kap vaše krvi, glume, obećat će vam sve, poigrat će se vašim emocijama i osjećajima, iskoristit će vašu ljudsku i emocionalnu slabost.

Uvući će vas u vrtlog laži, manipulacija i raznih igrica, samo da od vas dobiju ono što žele. Ljudi, ponekad smo naivni, ali kada se opčemo slijedi kajanje, slijedi veliko razočarenje i ona pomisao "Eh da mogu vratiti vrijeme, da se nikad nije dogodilo", ne možemo vratiti vrijeme, ispali smo naivni, glupi, nasjeli smo, vjerovali, borili se sa samim đavolom da nam ne obuzda dušu, vapili za trunkom ljudskog razumjevanja, tople i prijateljske riječi, ali kako to očekivati od "vampira"?, nikako, nismo ni znali da je "vampir", koji će isisati svaku kap krvi iz vas, učiniti sve da ispuni svoje ciljeve, da dobije ono što želi.

Kad izlazite na mračne ulice ovog grada, svoju ljubav, emocije ostavite među vaše zidove, jer upravo "vampiri" vrebaju sa svih strana tražeći žrtvu za svoje ciljeve, a ako vide vaše slabosti, emocije, krhko srce, drhtaj vašeg tijela i oči pune suza, e onda ste najebali, pomoći vam nema.

Budite ledeni kao led na -200 stepeni, oduprite se, pokažite svoju ledenu stranu i onda vam neće više prilaziti, jer njihov najveći strah je upravo "led", koji ih odvraća od vas.

I dobri ljudi, ne vjerujte nikom, jer možda je neko iz vaše bliziune upravo "vampir".


PROČITAJTE TEKST - LJUDSKA POKVARENOST U ostvarenju svojih ciljeva iskoriste tvoju slabost i emocije a onda te bace sa litice

Autor: Duh prošlosti.

Stranice