DEČKO TI SE UDVARA A NE ZNAŠ KAKO DA GA OTPILIŠ Primjeni ove zanimljive savjete - Magazin PRESS

Breaking

22. 02. 2018.

DEČKO TI SE UDVARA A NE ZNAŠ KAKO DA GA OTPILIŠ Primjeni ove zanimljive savjete

Realnost je takva da će ti se često udvarati dečki koji se tebi ne sviđaju, a u tim situacijama je bitno da budeš pristojna i na lijep ga način odbiješ.

Nikada ne možeš znati tko je 'bacio' oko na tebe i onda kada saznaš od nekog dečka kako mu se sviđaš, može doći do neugodnosti. Osobito ako on uopće nije tvoj tip osobe. I koliko god je zanimljivo imati obožavatelje, potrebno ih je odbiti na lijep način.

Važno je reći istinu!

Reći istinu je mnogo lakše nego što zvuči i definitivno je mnogo lakše nego izaći na spoj s nekim tko te ne zanima. Nema potrebe smišljati lažne isprike jer 'što brže ukloniš flaster' manje će boljeti.

Pokušaj ga odbiti u četiri oka!

Dečka je najbolje odbiti osobno, bez publike oko vas. Nema potrebe da ga dovodiš u dodatne neugodnosti. U razgovoru se drži onog što je bitno, bez okolišanja.

Budi iskrena, ali ljubazna!

Ne postoji lijep način da kažeš dečku kako te ne zanima na isti način kao i ti njega. No, to ti ne daje za pravo da budeš bezobrazna.

Neka to ostane između vas dvoje!

On se sigurno neće hvaliti kako si ga odbila, zato nemoj ni ti. Netko će to pretvoriti u ružne glasine, a zamisli samo kako bi tebi bilo da cijela škola zna kako te simpa odbila!?

Nikako mu nemoj davati lažnu nadu!

Nema potrebe da mu govoriš kako će razmisliti o izlasku s njim, ako si sigurna kako je to nešto što ne želiš. Jednostavno mu moraš reći kako nisi zainteresirana za njega na isti način.


Magazin PRESS / Teen

Stranice