UŽAS U SRBIJI Otkrio da ga supruga vara i bacio je s mosta u Dunav - Magazin PRESS

Breaking

25. 02. 2018.

UŽAS U SRBIJI Otkrio da ga supruga vara i bacio je s mosta u Dunav

Zoran Grahovac (46) iz Novog Sada osumnjičen je da je ubio suprugu Marijanu (40) tako što ju je gurnuo s mosta u Dunav.

Grahovac je, navodno, bacio suprugu u Dunav jer ga je varala.

Zoran Grahovac je u noći između četvrtka i petka, oko jedan sat poslije ponoći, pozvao policiju i ispričao im da se automobilom kretao preko mosta sa suprugom, ali da mu je ona u jednom trenutku rekla da stane, nakon čega je izašla iz auta i skočila u Dunav. Međutim, njegova priča je inspektorima bila sumnjiva, a kada su u automobilu pronađeni tragovi krvi, naloženo je njegovo hapšenje pod sumnjom da je ubio suprugu.

- Prema do sad prikupljenim informacijama, Grahovac je bio ljubomoran, a sumnjao je da ga supruga vara. Te večeri su bili u Kameničkom parku, gdje je došlo do svađe, vjerovatno i fizičkog obračuna, jer su u unutrašnjosti automobila nađeni tragovi krvi. To, kao i još neke nelogičnosti u izjavi koju je dao policiji pobudilo je dovoljno sumnje, pa je on uhapšen - navodi izvor srbijanskog lista "Kurir".

- Moguće je i da se zločin nije dogodio na mostu. Ne odbacuje se mogućnost da je žena ubijena na drugom mjestu, a da je potom njeno tijelo bačeno u Dunav. Mnogo više informacija znat će se kada leš bude nađen - dodao je sagovornik "Kurira".

Ronioci Žandarmerije i jučer su pretraživali Dunav, ali bezuspješno. Potraga će biti nastavljena danas.Magazin PRESS / Avaz

Stranice