OVO NIKO NA SVIJETU NE SMIJE DA URADI Pročitajte kakvu je ZABRANU postavio Lionel Messi - Magazin PRESS

Breaking

02. 03. 2018.

OVO NIKO NA SVIJETU NE SMIJE DA URADI Pročitajte kakvu je ZABRANU postavio Lionel Messi

Španska avio-kompanija Vuelting izvinila se Leu Mesiju (Lionel Messi) zbog komentara njenog predsjednika, koji je juče rekao da aerodrom u Barseloni ne može da se proširi, jer avionima nije dozvoljeno prelijetanje preko kuće u kojoj Argentinac živi.

-Avioni nemaju dozvolu da lete iznad Mesijeve kuće. To je jedino mjesto na svijetu koje ima takvu zabranu, rekao je juče Havijer Sančes na pres konferenciji.

-Naša namjera nije bila da slavnog fudbalera uvučemo u bilo kakvu polemiku i ovom prilikom mu se izvinjavamo. Napominjemo da Leo Mesi nikada nije preduzeo bilo kakvu akciju ili uputio bilo kakav dopis vezan za aerodrom i njegovo proširenje, navodi se u saopštenju kompanije, koje je izdato, nakon što je izjava predsjednika Sančesa izazvala veliko interesovanje javnosti.

Ukoliko bi se izgradila bar još jednu pista to bi značilo da bi avioni morali da prelijeću kuću asa Barselone, tokom slijetanja i uzlijetanja, što, izgleda, nije dozvoljeno.

Mesi živi u dijelu grada, koji se zove Gava, a njegova kuća je udaljena desetak kilometara od aerodroma.Magazin PRESS / Avaz

Stranice